Manekenka Watsonova z Burberryjevo torbico. Foto: Burberry
Manekenka Watsonova z Burberryjevo torbico. Foto: Burberry

V spodnji galeriji si lahko ogledate delček Emmine kampanje Jesen/zima 2009 za modno znamko Burberry, ki jo je posnel sloviti modni fotograf Mario Testino v Westminstru, prelepem zgodovinskem delu Londona.
Christopher Bailey, kreativni direktor Burberryja, je ob tem povedal, da "že nekaj časa pozna in občuduje ljubko Emmo Watson, zato je bila očitna izbira za kampanjo, ki ima tako kot fotografije, ki jih Emma krasi, klasično lepoto, enkraten značaj in moderno drznost. "Emmin šarm, razum in odličen smisel za zabavo so celotno snemanje naredili tako sproščen kot piknik na Temzi," je bil še poetičen Bailey.
Sprva je bilo sicer v načrtu, da Watsonova v kampanji nastopi z drugimi manekenkami Burberryja, a naj ji to ne bi ugajalo, zato je bilo nazadnje po njeno in ji na fotografijah delajo družbo samo moški manekeni.
V načrtu novi Harryji
Toda čeprav dekle premišljuje o študiju na Harvardu in je zaposlena tudi z manekenskimi posli, svojih začetkov ni pozabila.
Mlado igralko bomo namreč še lep čas videvali v filmih o Harryju Potterju - snemanje Harryja Potterja in polkrvnega princa se bliža koncu, kmalu bodo začeli snemati 1. del Harryja Potterja in Svetinje smrti, za leto 2011 pa napovedujejo še drugi del.
K. S.