Posh se bo poskusila tudi v oblikovanju avtomobilov. Foto: EPA
Posh se bo poskusila tudi v oblikovanju avtomobilov. Foto: EPA

V četrtek zvečer so v Londonu, na praznovanju 40. obletnice te prestižne avtomobilske znamke, sporočili, da jim bo članica nekdanje popzasedbe Spice Girls pomagala pri oblikovanju "posebnih izdaj" range roverjev.

"To sodelovanje bo zame zelo vznemirljivo," je dejala Posh in dodala: "Range Rover predstavlja klasično britansko dediščino, slog, kakovost in lepoto. In vse to je nekaj, kar resnično občudujem in kar si želim nekoč doseči tudi s svojo modno znamko." Beckhamova ob tem zatrjuje, da se počuti resnično počaščeno, ker bo imela priložnost delati s tako kreativno ekipo.

Nad novo "pridobitvijo" je navdušen tudi Gerry McGovern, vodja oblikovanja pri Land Roverju in Range Roverju: "Victoria razume, kaj pomeni razkošje. Poleg tega je že vrsto let lastnica range roverja in njegova oboževalka. Prepričan sem, da bomo z njeno pomočjo naše izdelke še lažje približali najširšemu občistvu."

Čeprav še ni povsem jasno, kakšno bo Victorijino delo, pri Roverju pravijo, da bo sodelovala tudi pri posebni izdaji range roverja evoque.