Foto:
Foto:
Nevesta kot grška boginja.
Tudi barve lahko nevesti lepo pristojijo.

Veliko poročnih oblek se letos zgleduje po letošnji podelitvi oskarjev in po priljubljenih oblekah z nabranim zvonastim zaključkom. Volančki na spodnjem delu obleke ustvarjajo vtis, da nevesta nad tlemi kar lebdi.

Drugi trend, ki prav tako izvira z oskarjev, so neštete plasti naborkov, ki ustvarijo izredno romantičen in ženstven videz.Tega lahko nevesta še poudari z izdelanimi detajli na dekolteju. Idealno za ženske, ki jim je všeč stil Charlize Theron ali Nicole Kidman.

Neveste, ki želijo dobesedno razsvetliti poročno slavje, lahko izberejo bleščeče in sijoče tkanine, kanček glamurja pa dodajo tudi gola ramena.

Nekatere želijo biti na svoj poročni dan princese, tiste, ki jim to ni dovolj, pa lahko postanejo kar boginje. Za tak vtis so primerne obleke, ki se zgledujejo po starogrških krojih in materialih, nežne, a obenem odločne.

Klasično belo barvo lahko letos nadomesti zlata. To naj bi zase po nekaterih govoricah izbrala tudi Charlesova izbranka Camilla. Zares kraljevska barva, primerna za neveste, ki se poročajo drugič, ali za tiste, ki jim belina preprosto ni všeč.

Belo barvo pa lahko seveda zamenjajo tudi druge barve, nežni rožnati odtenki ali živahna modrina.

Tiste, ki zares želijo izstopati, lahko za poroko izberejo popolnoma svoj stil. Nenavadni kroji, nenavadni dodatki, mogoče preprosta obleka, ki jo nevesta obleče čez hlače - izbira je neomejena.