Fotografije 40-letne zvezdnice je posnel Patrick Demarchelier. Foto: YouTube
Fotografije 40-letne zvezdnice je posnel Patrick Demarchelier. Foto: YouTube

Victoria Beckham se je na fotografiranju za naslovnico modne revije popolnoma prepustila profesionalcem. "Ne bojim se poskusiti česa novega in drugačnega, kadar delam z najboljšimi ljudmi," je dejala ter si nadela razvlečen pulover in gumijaste škornje. Mati štirih otrok meni, da je fotografiranje za Vogue vedno vznemirljivo, saj so v ekipi le najboljši stilisti, umetniki ličenja, frizerji in fotografi.

Kreativna modna urednica Lucinda Chambers je dejala, da je želela nekdanjo pevko postaviti v vlogo, v kateri je še nismo videli, preizkusili pa so več stajlingov - od že omenjenega razvlečenega puloverja in gumijastih škornjev, do vrtnarskih rokavic in razmršene pričeske.

Kako je snemanje potekalo, si lahko ogledate v spodnjem videu, v katerem Vic med drugim pove, da jo oblačila zanimajo že od rosnih let in da je vedno uživala ob tem, ko je opazovala svojo mater med ličenjem. Ljubezen do oblačil jo je na koncu pripeljala tudi do tega, da je sama postala uspešna modna oblikovalka. Ko ustvarja oblačila, ima v mislih močno žensko, ki se bo v njenih kreacijah počutila lepo in samozavestno.