V javnost je že prišla prva fotografija Victorijinih okvirjev. So vam všeč? Foto: Pinterest
V javnost je že prišla prva fotografija Victorijinih okvirjev. So vam všeč? Foto: Pinterest

Kratkovidna zvezdnica, je za modno revijo Women's Wear Daily (WWD) razkrila, da bi morala nositi očala, ampak ji ne uspe najti takšnih, ki bi ji bila všeč. Zato ji ni preostalo drugega, kot da se preizkusi še kot modna oblikovalka očal z dioptrijo.

Beckhamova je že uveljavljena v svetu mode kot oblikovalka elegantnih oblek, ima tudi več linij sončnih očal, zdaj pa je prvič za luksuzno znamko Cutler and Gross oblikovala še očala z dioptrijo, ki jih bo nosila tudi sama in "tako enkrat za spremembo videla, kje hodi," se je pošalila.

"Moram nositi očala, vendar še nisem našla takšnih, ki bi mi ustrezala oziroma ki bi mi bila zares všeč," je Posh Spice povedala za WWD in dodala, da se je zato odločila, da jih oblikuje kar sama. Ustvarila je šest okvirjev za kolekcijo, ki bodo na voljo januarja prihodnje leto, cena okvirjev brez stekel pa se giblje med 360 in 430 evri, poroča Daily Mail.

V kolekciji bodo na voljo pilotska očala in takšna s poudarjenimi temnimi okvirji, med njimi naj bi bili nekateri precej neprivlačni, drugi pa bolj ženstveni. Tako Vic kot njen mož David sta ljubitelja debelih kvadratastih okvirjev, je še razkrila članica nekdanje britanske zasedbe Spice Girls.