Mama in hči sta doma v modnih vodah. Foto: EPA
Mama in hči sta doma v modnih vodah. Foto: EPA

19-letna Georgia May, ki je obraz modne znamke Hudson, je za njih oblikovala tudi novo kolekcijo džinsa, navdih pa je našla pri mami Jerry Hall, nekdanji ženi rockerja Micka Jaggerja. "Vse se je začelo, ko sem gledala mamine slike iz 70. let prejšnjega stoletja in občudovala kavbojke, ki jih je takrat nosila. Tudi sama sem si vedno želela take, zato sem se začela poigravati z mislijo, da bi jih začela oblikovati kar sama. Pri Hudsonu so imeli posluh za moje ideje in tako se je začelo," je opisala začetek svoje oblikovalske zgodbe.

A priznala, da oblikovanje kavbojk ni njen veliki cilj: "Rada bi se preizkusila tudi še v čem drugem, v oblikovanju čevljev, ali še raje oblek. Res bi se rada naučila, kako narediti prelepo večerno obleko."

Jerry Hall pa je hčerkino posvetilo navdušilo, saj smo pred časom poročali, da Georgia May nad maminim slogom oblačenja ni preveč navdušena, zato je Jerry morala nehati nositi minikrila. "Prosila sem jo, ali lahko krilca nosim vsaj skupaj z debelimi hlačnimi nogavicami, vendar me je samo grdo pogledala, rekla 'ne' in jih odnesla iz moje sobe," je Jerry opisala trenutek, ko je zaradi hčerkinega nasprotovanja ostala brez vseh kratkih kril.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate tudi nekaj utrinkov z nastajanja nove kolekcije Georgie May za Hudson.