Teci, Katy, teci ... Foto: YouTube Print Scrn
Teci, Katy, teci ... Foto: YouTube Print Scrn

Nemško podjetje s športno opremo je v novem spotu za kampanjo We all run zbralo obilico znanih imen, ki so pri teku preizkusili udobje športnih copatov in oblačil nemškega velikana. Adidasovi promotorji, nogometaša David Beckham in Lionel Messi, košarkar Derrick Rose in pevka Katy Perry, v novem spotu predstavljajo kampanjo.

"Vsi imamo različne razloge za tek. Poglejte Davida Beckhama, Lionela Messija, Derricka Rosea in Katy Perry združene pri teku. Ne glede na razlog, kjer koli že ste, pojdite naprej in uživajte vsak korak," so zapisali pri Adidasu, s sloganom We all run pa želijo k teku spodbuditi vse generacije.

Poleg teka Perryjeve po ulicah Los Angelesa je spot tudi v znamenju njene pesmi oziroma remiksa njene pesmi Part Of Me. Medtem ko Katy teče v "mestu angelov", so Davida Beckhama posneli med tekom po londonskih ulicah, v delu, kjer ima glavno vlogo britanski nogometaš, ki že vrsto let sodeluje z Adidasom, pa s pomočjo dnevnega časopisa Adidas opozori tudi na bližajoče se olimpijske igre.

Spodaj si poglejte, kje vse so Adidasovi promotorji in obilica "navadnih smrtnikov" preizkušali Adidasovo športno opremo.