Kim želi, da se parfum prodaja v več tgovinah. Foto: EPA
Kim želi, da se parfum prodaja v več tgovinah. Foto: EPA

Kljub dežju je zvezdnica resničnostnega šova na prizorišče prišla v svojem slogu - popolnoma urejena. Pred predstavitvijo je svojim oboževalcem na Twiterju pustila sporočilo: "Sem na poti v Macy's. Kdo pride? Ste dobili mojo dišavo? Komaj čakam, da vas spoznam!" Pozneje je dodala še: "Hvala vsem, ki ste prišli in mi izkazali podporo. Vse vas imam tako zelo rada!"

Parfum je bil sicer na prodaj že v začetku tega leta, vendar le v sklopu trgovine Sephora. Zvezdnica pa pogodbe s trgovino ni želela podaljšati, saj je želela, da se njena dišava prodaja tudi v drugih trgovinah. Vodjem trgovske verige Sephora to ni bilo po volji, saj je bil parfum dobro prodajan, zato naj bi ga celo umaknili iz prodaje in odpovedali nekaj javnih obiskov Kim po njihovih trgovinah.

Ko je Kim oblikovala dišavo, je povedla, da si želi nekaj bogatega, kremnega in seksi, ki pa naj bo hkrati tudi mladostno. Tako njen parfum diši po cvetju, od orhideje do gardenije, in sadju, med katerim se znajdejo mandarine in pomaranče.

Spodaj si lahko ogledate Kimino predstavitev svojega parfuma v Macy's in oglas za dišavo.