Na Hrvaškem naj bi Britanci dobili največ za svoj denar. Foto:
Na Hrvaškem naj bi Britanci dobili največ za svoj denar. Foto:
Zaradi finančne kriza naj bi bila zelo poceni tudi Madžarska, kjer lahko spoznavajo lepote Budimpešte, in čeprav tam ni morja, lahko poležavajo na plažah okoli Blatnega jezera. Foto: EPA

Na Hrvaškem naj bi Britanci dobili največ za svoj denar, zato sta tudi natančno predstavljeni obala od Opatije do juga ter Slavonija. Predstavljena je možnost počitnikovanja tako v luksuznih hotelih Dubrovnika in Korčule kot tudi dejavnejše preživljanje prostega časa na raftingu, trekingu, fotosafariju na Velebitu ali pa opazovanje ptic na Kopačkom ritu. Prav tako kažejo tudi na možnost zdraviliškega turizma v Lovranu. Prav tako je izpostavljena tudi možnost prihoda z mnogimi nizkocenovnimi poleti.

Lepo in poceni
Sicer pa naj bi v Egiptu hotele s petimi zvezdicami dobili že za ceno štirih, Turčija naj bi bila dežela sonca od aprila do oktobra, lepih plaž in prijateljskih predelov, kjer je vse toliko, kolikor je lepo, tudi poceni.

Zaradi finančne kriza naj bi bila zelo poceni tudi Madžarska, kjer lahko spoznavajo lepote Budimpešte in, čeprav nima morja, lahko poležavajo na plažah okoli Blatnega jezera.

Ker britanski funt ni več dovolj za kavo z mlekom v Parizu ali pa ocvrt krompir v Benidormuv Španiji, Mirror svojim bralcem priporoča beg pred britanskim dežjem v države zunaj evrskega območja.

B. K.