Obiskovalci so lahko okušali, vohali, gledali in se informirali o čokoladi v najrazličnejših oblikah. Poleg delavnic izdelovanja bonbonov, prelivov za torte in izdelkov iz marcipana pa so bili deležni tudi umetniških užitkov.
Opazovali so lahko izdelovanje skulpture iz čokolade, oblikovanje pričesk s pomočjo nenavadnih čokoladnih dodatkov, slikanje s čokolado na platno in celo poslikavo telesa s čokoladno kremo.
Vrhunskim mednarodnim izdelovalcem čokolade so se na sejmu pridružili tudi vinarji, ki ponujajo k čokoladi ustrezna vina. Med poznavalci je kombinacija vina in čokolade namreč vse bolj priljubljena, v Italiji, Franciji in Angliji je postalo že navada, da se k vinu ponudi tudi košček temne čokolade.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje