Finančni mogotec se je s svojim oranžnim vsadkom znašel na vrhu lestvice najslabših pričesk. Foto: epa
Finančni mogotec se je s svojim oranžnim vsadkom znašel na vrhu lestvice najslabših pričesk. Foto: epa
Christina Aguilera
So pravi ali umetni? Foto: epa

Na prvem mestu lestvice kraljuje finančni mogotec, ki se je poročil s Slovenko, Donald Trump. Ne ravno laskavi naslov si je prislužil s svojim oranžnim lasnim vsadkom, ki ga nosi počesanega čez plešo.

Na 12. mestu je teniški as Andre Agassi, ki ga je do danes že srečala pamet in se je znebil t. i. pričeske "bundesliga". V zgodnjih devetdesetih pa je teniški igralec ponosno razkazoval bujno grivo s svetlimi prameni in vse višjim čelom.

Na 15. mestu najdemo glasbena prevaranta, znana kot Milli Vanilli, z dolgimi črnimi kitkami iz umetnih las. Beli raper Vanilla Ice, ki ga nikakor ne moremo šteti za Eminemovega predhodnika, pa zaseda kar dve mesti na lestvici sramote. Na 19. mestu je njegova pričeska v stilu stripovskih junakov, na 35. pa pobeljeni lasje, postriženi "na čelado".

Tudi priljubljeni raper Snoop Dogg je naredil hudo modno napako s svojo "žensko" trajno in pristal na 39. mestu. Tik pred njim najdemo Christino Aguilero z dolgimi svetlimi kodri, ki izgledajo kot lasulja in najverjetneje to tudi so.

Na lestvici najdemo še Antonia Banderasa, duet Wham!, Hulka Hogana in Billyja Crystala.