Bansi bo izžrebal deset dobitnikov, ki bodo dobili eno od knjig. Pošljite mu risbico na temo decembra in že ste v žrebu. Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer
Bansi bo izžrebal deset dobitnikov, ki bodo dobili eno od knjig. Pošljite mu risbico na temo decembra in že ste v žrebu. Foto: MMC RTV SLO/Tanja Mojzer

Katere so te knjige, preverite na Bansijevi spletni strani.

Kako do nagrade?
Bansi, ki nadvse obožuje ustvarjalnost otrok, se je odločil, da bo tistim otrokom, ki bodo izžrebani v nagradni igri, v kateri sodelujejo tako, da mu pošljejo risbico na temo zadnjega meseca v letu (praznični december), v zameno poslal knjigo. Nagradna igra traja od 25. novembra do 7. decembra 2010. Ker se najbolj približuje prihod enega izmed treh decembrskih mož, si Bansi želi, da bi prejel kar največ risbic, na katerih bo Miklavž. Seveda pa bo zelo vesel tudi drugih decembrskih vsebin, narisanih v kateri koli risarski tehniki. Lahko se preizkusite tudi v ustvarjanju računalniških risbic. Postopek, kako se lotiti tega, si lahko ogledate na Bansijevi spletni strani v rubriki Ustvarjaj z Bansijem.

Kam poslati decembrske risarske izdelke?
Slon Bansi ima kot pravi multimedijski računalniški slon seveda svoj računalniški naslov - bansi@rtvslo.si. Lahko pa mu risbice pošljete tudi na navaden naslov: RTV Slovenija, Kolodvorska 2, MMC - Za Bansijevo nagradno igro, 1550 Ljubljana. Zraven ne pozabite pripisati svojega naslova, da vam bo Bansi v primeru žreba lahko knjige tudi poslal. Napišite pa tudi, katero knjigo si najbolj želite, saj bo Bansi, če bo le mogoče, upošteval vaše želje.

In še nekaj: Ta nagradna igra ni zadnja, ki jo ima Bansi v mislih za leto 2010. Še naprej spremljajte njegovo spletno stran, kajti nagradna presenečenja se bodo še nadaljevala.