Foto:
Foto:
Oddajo bodo snemali v elitni četrti v Skopju.

Oddajo z naslovom To sem jaz bodo snemali 90 dni. Za ta čas bodo v hišo v elitnem predelu Skopja zaprli šest fantov in šest deklet iz držav nekdanje Jugoslavije, starih med 18 in 30 let, ki o zunanjem svetu ne bodo dobivali podatkov.

V hiši jih bo 24 ur na dan spremljalo 21 kamer in 40 mikrofonov. Vsakih 20 dni bodo gledalci oddaje, ki jo bo mogoče spremljati tudi prek spleta, SMS-sporočil in telefonskega glasovanja, izločili dva kandiata, zmagovalec, ki se bo gledalcem najbolj prikupil in v hiši ostal najdlje, pa bo za nagrado dobil nekaj več kot 10.000 evrov.

Ustvarjalci oddaje želijo širšim množicam prikazati življenje mladih, ki izhajajo iz različnih kulturnih in jezikovnih področij, dosedanji seriji, ki so ju prikazovali v Makedoniji, pa sta se prebili v vrh gledanosti tamkajšnjih oddaj.

Z zbiranjem prijav so v ostalih državah bivše Jugoslavije že začeli, največji odziv pa je bil med Makedonci, prijavilo se jih je namreč kar 3.500. V Sloveniji bodo kandidata ali kandidatko začeli zbirati ta teden.