"Moje sanje so bile, da bi bil videti kot Disneyjev princ, a po toliko operacijah sem bolj kot Disneyjevemu princu podoben lutki," je dejal pred časom. Foto: Reuters

Pred nastopom na Evroviziji je v Iranu prestal že 70. lepotno operacijo, v sklopu katere se je odločil za "mačje oči", dodal pa je še nekatere druge popravke popravili so mu denimo nos, dvignili ličnice in popravili brado.

Razložil je, da zaradi te operacije precej lažje diha to je bilo prej namreč zaradi mnogih operacij precej oteženo. "Zaradi zapletov v preteklosti že štiri leta nisem normalno dihal skozi nos, zdaj pa to znova lahko počnem in je čudovit občutek, počutim se kot človek," je razložil po operaciji ter priznal, da so zaradi posega njegove oči malenkost suhe, a da je hvaležen vsem petim zdravnikom, ki so zanj skrbeli, ter navdušen nad rezultati.

Sorodna novica "Človeška lutka Ken" v boju proti svojim genom

Zvezdnik je namignil, da se je za operacijo odločil v sklopu priprav na nastop na otvoritveni zabavi letošnje Evrovizije v Tel Avivu. Zapel naj bi avtorsko pesem Plastic World, za katero je našel navdih v pesmi Barbie Girl zasedbe Aqua.

Operacije zaradi zbadanja vrstnikov

Že pred časom je sicer pojasnil, da je poleg operacij prestal tudi krepko več kot 100 estetskih posegov in za vse skupaj zapravil več kot 400 tisoč evrov. K temu naj bi ga spodbudilo zbadanje vrstnikov med odraščanjem v Braziliji.

"Bil sem debel in nisem ustrezal brazilskim lepotnim idealom, zato so me fantje v šoli nadlegovali in me izločili iz družbe. Imel sem širok nos, zato so me klicali 'krompironosec'." Prvič je šel pod nož pri komaj 17 letih, ko so mu odstranili maščobo na prsih.