Družina Duggar pred enim letom, ko se je rodila Jennifer. Foto:
Družina Duggar pred enim letom, ko se je rodila Jennifer. Foto:
Jim Bob in Michelle Duggar
Jim Bob in Michelle Duggar sta poročena od leta 1984.

V četrtek se je zakoncema Jimu Bobu in Michelle s pomočjo carskega reza rodila še osma hčerka Jordyn-Grace Makiya Duggar.

Duggar je ameriškim medijem pojasnil, da se je porod začel že v sredo zvečer, zdravniki pa so se odločili za carski rez, saj je bila deklica v nepravilni legi. "Zdaj sta obe v redu," je še dejal ponosni očka in na vprašanje, ali je 18. otrok zanj in za ženo dovolj, odgovoril: "Oba si jih želiva še več!"

Sicer pa Jim Bob pravi, da so si vsi v družini enotni, da si lepšega božičnega darila ne bi mogli želeti. "Prečudovita deklica je - ravno takšna kot njena mama in sestre!" je razneženo razložil 43-letnik.

Imajo tudi svojo resničnostno oddajo
Duggarjevi so v ZDA prava zanimivost - med drugim imajo tudi svojo resničnostno oddajo na kabelski televiziji TLC z naslovom 17 Kids and Counting (17 otrok in še štejemo). Predstavnik televizijske mreže je ob rojstvu Jordyn-Grace dejal, da bodo ime oddaje kmalu spremenili.

Najstarejši, Joshua, je star 20 let
43-letni Jim Bob in leto dni mlajša Michelle, ki sta poročena od 21. julija 1984, sta sicer starša 20-letnega Joshue, 18-letnih dvojčkov Jane in Johna-Davida, 17-letne Jill, 16-letne Jesse, 14-letne Jinger, 13-letnega Josepha in leto dni mlajšega Josiaha. Sledijo mu Joy-Anna (11), devetletna Jeremiah in Jedidiah, osemletni Jason, pa James, (7), Justin (6), Jackson (4), triletna Johannah in leto dni stara Jennifer.

Mimogrede, najstarejši sin Joshua je že poročen.