Poleg poziranja v seksi pozah ima Dani tudi igralske ambicije. Foto: Reuters
Poleg poziranja v seksi pozah ima Dani tudi igralske ambicije. Foto: Reuters

Poleg laskavega naslova podelili so ga 56. po vrsti je svetlolasa lepotica z bujnim oprsjem, a "žepne višine" (meri le nekaj čez 150 cm) dobila 100.000 dolarjev, eno leto pa se bo prevažala s črnim kabrioletom.

Dani ima sicer že kar nekaj izkušenj, povezanih s Playboyem, leta 2013 so jo izbrali tudi za zajčico meseca maja. "Prihajam iz velike judovsko-italijanske družine. Odraščala sem med igranjem v blatu, bila sem navijačica, igrala sem odbojko in zelo težko držim jezik za zobmi," se je predstavila takrat.

Poziranje v majhnih cunjicah ni edina ambicija brhke Kalifornijke, ozira se po hollywoodskih vlogah, med drugim se je pojavila v žajfnici Drzni in lepi, pa tudi v aktualni akcijski uspešnici Hitri in drzni 7. Študij komunikacij je Dani, ki jo doma čaka zaročenec, za zdaj postavila na stranski tir.

Lento ji je v družbi sina Cooperja Hefnerja, sina legendarnega ustanovitelja Playboya Hugha Hefnerja, predala lanska zajčica leta Kennedy Summers.

Oglejte si nekaj fotografij z druženja zajčic, na katerem je Dani Mathers v beli obleki z globokim izrezom obujala duha svetlolase seksbombe Marilyn Monroe.