Po Georgeu Clooneyju na Hvar tako prihaja še Messi. Foto: Reuters
Po Georgeu Clooneyju na Hvar tako prihaja še Messi. Foto: Reuters

Hrvaški nepremičninski podjetnik Gotovac je potrdil, da so vilo rezervirali za deset dni julija, a na končno potrditev vseeno še vedno čakajo. Kdaj bo slavni nogometaš na Hvaru, ni želel razkriti.

Bogato opremljena vila Sancta Domenica je v kraju Sveta Nedjelja na južni strani otoka Hvar, tam pa so lani gostili znanega hollywoodskega igralca Georgea Clooneyja.

Za 3.000 evrov na dan si tako lahko privoščite turistični objekt s petimi zvezdicami. Vila ima namreč pet spalnic, pet kopalnic, veliko kuhinjo in dnevno sobo, tri stranišča in garažo s šestimi parkirišči. Na voljo je tudi center dobrega počutja s turško kopalnico, finsko savno in masažnimi mizami in prhami.

Vila ob morju se ponaša tudi z zunanjim džakuzijem, bazenom, vinsko kletjo in pristajalno ploščadjo za helikopterje, še poroča Jutarnji list. Obstaja možnost priveza jahte v marini, ki je nedaleč od vile, kot tudi čolna v morju pred vilo, za varnost pa je poskrbljeno z videonadzorom in alarmnim sistemom.

Gotovac dodaja, da od Messija ne pričakuje nikakršnega plačila, saj mu je v čast, da lahko gosti največjega nogometaša vseh časov. "Če želijo kaj dati, naj dajo, če ne, pa tudi v redu," je dejal Gotovac.