Foto:
Foto:
Policija je iskala par kriminalcev, ki je bil že davno zaprt.

Sabrina je svoje oprsje, košarice so v velikosti 42GG, zavarovala za 550.000 dolarjev. Za sabo ima že devet operacij, po še štirih pa bo imela košarice v velikosti 42XX. Po naslednji operaciji, ki jo planira za naslednji mesec, bo Sabrina lastnica največjega oprsja na svetu. Sabrina je ob tem dejala, da ji sploh ni pomembno, kolikokrat gre pod nož, le da bo svetovni rekord njen.

DEVETLETNIK VOZIL AVTOMOBIL
Devetletni deček iz Argentine je ukradel avtomobil in se z njim odpeljal na 25 kilometrov dolgo pot, preden ga je razbil. Fantič je živel na ulicah mesta Rufino, potem ko ga je njegova družina zapustila. Po mnenju policije se je deček hotel le odpeljati do sorodnika in ga vprašati za prenočišče. Fantiča, ki so ga poimenovali kar L., je policija odpeljala takoj po njegovem srečanju z drevesom. Po besedah priče dogodka je avto vozil, kot da bi bil ta na daljinsko upravljanje, saj v notranjosti ni bilo videti nikogar. Fantiča pa je, kljub temu da se je zaletel, priča pohvalila, da je dobro vozil.

MAROČAN SI JE ODREZAL PENIS
70-letni Maročan si je v protest, ker njegova žena ni želela imeti spolnih odnosov, odrezal penis. Moški iz mesta Ait Ourir na jugu države si je organ odrezal, potem pa so ga odpeljali v bolnišnico v Marakeš. Moški penisa s sabo ni prinesel, zato ga ni imel niti ob odhodu iz bolnišnice.

POLICIJA NAŠLA ZLOČINCA - V ZAPORU
Dva Mehičana, ki so ju oblasti dolgo časa iskale, so našli kar v zaporu. Mehičana sta bila na listi najbolj zaželenih zločincev. Alfreda Cervantesa Ramireza, poznanega tudi kot Požiralca nabojev, in Alvara Daria de Leona Valdesa so umaknili z liste, potem ko je policija odkrila, da sta že dalj časa na hladnem.

V JOGURTU JE BIL DŽOINT
V Teksasu je neka 16-letnica v svojem zmrznjenem jogurtu našla na pol pokajen džoint. Valerie Valle iz Round Rocka je s še sedmimi družinskimi člani obiskala restavracijo McDonald's na povratku s počitnic, ki jih je družina preživela na otoku South Padre. Dekle si je med drugim naročilo tudi jogurt. Ko ga je vrnila natakarju, ni hotela drugega, zato so ji vrnili denar. Po besedah policije sta takrat delala le dva zaposlena, ki sta naredila test za drogo. Nobenega od njiju niso obtožili. Direktor poslovalnice pa se je odločil še za notranjo preiskavo dogodka.