Simpatični Gorenjec Mitja je postal srečni lastnik nove kie ceed. In to samo z enim poslanim SMS-om! Foto: MMC RTV SLO
Simpatični Gorenjec Mitja je postal srečni lastnik nove kie ceed. In to samo z enim poslanim SMS-om! Foto: MMC RTV SLO
Srečni nagrajenec pred MMC-jevo kamero

Kot smo že poročali, je 22-letni Mitja, šef kuhinje v vili Prešeren na Bledu, veliki zmagovalec nagradne igre nogometni kviz, ki je na RTV Slovenija potekala od maja. Domov v Begunje bo odpeljal novi avtomobil kio ceed. Ob našem klicu je Mitji kar vzelo sapo: "Ne morem verjeti. Noro. Poslal sem le eno SMS-sporočilo. Še to se mi je zdelo neumno, ampak sem si vseeno rekel, 'pa dajmo'. Očitno mi je bila usoda naklonjena."

Zdaj bo imel dve kii
Zanimivo, Mitja je bil že pred tem lastnik kie ceed. "Kupil sem ga pred dvema letoma, vendar sem imel pred kratkim manjšo nesrečo. Zbil sem srno, tako da je avto zdaj na popravilu. S punco sva imela veliko logističnih težav, saj sva morala uporabljati en avto, zaradi službe pa potrebujeva dva. Kakšna sreča," je bil razumljivo navdušen novi (stari) lastnik kie, ki je velik zaljubljenec v nogomet. Od leta 1994 spremlja vse tekme na svetovnih prvenstvih in je goreč privrženec Španije.

Mitjo smo, glede na to, da je po poklicu kuhar, pred MMC-jevo kamero povprašali še, kakšne specialitete najraje pripravlja in na kakšen način bo proslavil prevzem nagrade. O tem lahko več izveste v priloženem videoposnetku, v katerem najdete tudi izjavo odgovornega urednika MMC-ja Uroša Urbanije.

Pa srečno vožnjo, Mitja!

Srečni nagrajenec pred MMC-jevo kamero
Odgovorni urednik MMC-ja Uroš Urbanija je Mitji, ki je prišel po nagrado v spremstvu dekleta, predal ključe nove kie ceed. Foto: MMC RTV SLO
Prevzem dokumentov. Foto: MMC RTV SLO
Tudi deček s piščalko je občudoval bleščeče belega jeklenega konjička. Foto: MMC RTV SLO
Novi lastnik Mitja si ogleduje nagrado. Foto: MMC RTV SLO
Mitja je MMC-jevcem ob morebitnem obisku njegovega delovnega mesta obljubil kremne rezine. Foto: MMC RTV SLO