Na MMC-jevih mobilnih vsebinah lahko poiščete pravo melodijo, ozadje, animacijo, videovsebino ali igro za svoj prenosni telefon. Foto: MMC RTV SLO
Na MMC-jevih mobilnih vsebinah lahko poiščete pravo melodijo, ozadje, animacijo, videovsebino ali igro za svoj prenosni telefon. Foto: MMC RTV SLO
Naj bo vaš mobilniki z MMC-jevimi mobilnimi vsebinami po vašem okusu. Foto: EPA

Si v toplih pomladnih dneh zaželite poslušanja zimzelene pesmi, ki jo je prepevala Beti Jurkovič Zvončki in trobentice ali pa ste bolj pod vtisom napovedi velikega koncertnega dogodka – obiska kraljice popa Madonne v Sloveniji - in si želite slišati kakšno od njenih skladb? MMC-jeve mobilne vsebine vam ponujajo širok nabor MP3-zvonjenj starejših skladb legendarnih slovenskih izvajalcev, na svoj račun pa pridejo tudi ljubitelji jugoglasbe in priljubljenih izvajalcev zadnjega časa. Na voljo so tudi polifonična zvonjenja.

Trening možganov je lahko tudi zabaven
Se radi igrate vislice? Poglejte na mobilne vsebine pod rubriko Igre. Za tiste, ki bi radi malce razmigali sive celice, so tu še priljubljeni Sudoku, Trening možganov in Kakuro ter mnoge druge. Za športne navdušenca pa sta kot nalašč 3D-Motocikli in Ulična košarka. Vabljeni na preizkušnjo svojih spretnosti.

Popestrite mobilnik z animacijo ali videovsebino
Ste zaljubljeni, pogrešate svojo ljubezen ali si preprosto želite le objema? Vaše čustveno stanje lahko pokaže tudi vaš prenosni telefon. Tudi s pomočjo ohranjevalnikov zaslona ali s primernim ozadjem na prenosnem telefonu lahko okolici sporočite, kako se počutite.

Poleg naštetega pa si lahko na vaš mobilnik naložite tudi zanimive videovsebine, od zanimivosti iz National Geographica do nenavadnih Guinnessovih rekordov. Več si lahko ogledate na spletni strani www.rtvslo.si/mobilnevsebine, kjer so objavljeni tudi navodila, cenik in splošni pogoji.

A. M.