Tako je lep, tako močan ... Foto: EPA
Tako je lep, tako močan ... Foto: EPA

Že res, da je evropskega prvenstva na Poljskem že konec, a slovenski junaki so še vedno zelo "in". To je pokazal včerajšnji MMC-jev začetek glasovanja za najlepšega slovenskega košarkarja, ki je med uporabniki naletel na izreden odziv. V manj kot 24 urah je bilo za dvanajsterico kandidatov oddanih že več kot 3.500 glasov. Pozor, z enega računalnika se lahko odda le en glas.

Še niste glasovali za najprivlačnejšega slovenskega košarkarja? Ne oklevajte, oddajte svoj glas TUKAJ!

Ni predaje do "sodnikovega žvižga" ...
Kot kaže zdaj, bo "tekma" neodločena do zadnjega dne, ponedeljka, saj si nihče izmed postavnih fantov ni nabral neulovljive prednosti. Trenutno je sicer največjemu številu bralcev (ali pač bralk?) všeč Boštjan Nachbar, ki je zbral 19 odstotkov glasov. S 16 odstotki mu sledi Jaka Lakovič, enega manj je zbral Beno Udrih, deset odstotkov glasovalcev pa sta prepričala videza Saša Ožbolta in Sanija Bečiroviča. Predal se ni še niti Marko Milič z devetimi odstotki.

Vas daje nostalgija po košarkarskem prvenstvu? Potešite jo z obiskom posebnega podportala, namenjenega letošnjemu EuroBasketu.

Nikogar ne bomo izpustili
Ker ste nas v komentarjih zasuli s predlogi, koga vse smo po vašem mnenju (neupravičeno) izpustili iz izbora, bomo po koncu trenutnega tekmovanja naredili še eno, v katerega bomo vključili vaše izbrance. Se bo med "lepotci B" znašel Jurica Golemac? Kaj pa Goran Dragič, Matjaž Smodiš, Dragiša Drobnjak, morda na Poljskem tako opevana brata Lorbek? Preverite v ponedeljek, ko bomo objavili vrstni red prvega izbora in odprli glasovanje drugega dela. Vabljeni!