Anya Hindmarsh se je odločila odpreti začasno trgovino s sladoledom, ki jo je poimenovala kar Ice Cream Project. Cilj podviga je povzdigniti vsakdanje okuse britanske kuhinje oziroma sestavin, ki so običajno shranjene v kuhinjskih omaricah Britancev.
V središču Londona tako ljudi čakajo nenavadni okusi, po navadi del slanih jedi, kot so kečap, majoneza in sojina omaka, pridružujejo pa se jim tudi sladoledi iz pečenega fižola, solatnih prelivov ter ovsenih in drugih vrst kosmičev.
Trgovina s sladoledom, ki daje nov pogled na določene sestavine, bo odprta vse do 28. avgusta, bila pa naj bi zelo uspešna – v štirih dneh so razprodali za kar šest mesecev sladoleda.
Javnost se je na poseben sladoled odzvala dobro, trgovina si je že prislužila stalne stranke, ki se v njej ustavijo vsak dan in poskusijo nove okuse.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje