Charlie Hunnam, Matt Bomer ali Leonardo DiCaprio? Foto: EPA
Charlie Hunnam, Matt Bomer ali Leonardo DiCaprio? Foto: EPA

V vlogi privlačnega bogataša in obsedenca s seksom Christiana Greya je režiserka filma 50 odtenkov sive Sam Taylor-Johnson najprej videla Charlieja Hunnama, ki pa je sodelovanje, domnevno zaradi prenatrpanega urnika, odpovedal.

Vir blizu igralca je za E! News povedal, da odpoved sodelovanja ni bila presenečenje, saj Charlie ne mara pozornosti medijev, z razvpito vlogo pa bi je dobil veliko. "Ne želi si biti zelo slaven. Prav tako se ne mara preveč prilagajati in delati po ukazih. Ta vloga bi ga prisilila v to, da deluje proti sebi," je še povedal vir.

Po tem, ko so iz filmskega studia Universal Pictures sporočili, da je 33-letnik odstopil od glavne vloge v "porniču za mamice", so se pojavila številna ugibanja, kdo bo novi Christian Grey. Med najpogosteje omenjanimi imeni so bili Jamie Dornan, Ian Somerhalder, Ryan Gosling, Alex Pettyfer, Alexander Skarsgard in Matt Bomer. Za zadnjega so glasovali tudi oboževalci knjižne uspešnice 50 odtenkov sive, v ženski vlogi pa bi si namesto Dakote Johnson želeli videti Alexis Bledel.

Svoje mnenje je zdaj izrazil še razvpiti 67-letni ameriški režiser Oliver Stone, ki meni, da bi bil v glavni moški vlogi najboljši Leonardo DiCaprio, čeprav je igralec v resnici 10 let starejši od lika iz slavne erotične knjige. Svojega predloga ni natančno razložil, je pa za časopis The Wall Street Journal dejal: "Ustvaril bi bogastvo."