Foto: AP
Foto: AP

Oba sta ob tej priložnosti nosila, seveda, Versacejeve kreacije, pri čemer se je on odločil za črnino od glave do pet, ona pa je tesno oprijet temno modri pajac dopolnila z usnjeno jakno metalno modre barve.

Kot poroča Page Six, je zveza očitno resna, decembra se je celo govorilo, da sta zaročena, ko ji je on podaril orjaški diamantni prstan, ki naj bi bil vreden 250.000 dolarjev.

Foto: AP
Foto: AP

Popdiva govoric ni ne potrdila ne zanikala, jih pa je prav gotovo še podžgala, ko je postavila prstan na ogled med silvestrskim praznovanjem z Edwardsom.

Ob tem je na družbenih omrežjih delila fotografije, kako se privija ob svojega spremljevalca, s pripisom Srečno novo leto, očka.

Razlika v letih je ne moti

Cher se je obregnila tudi ob spletne trole, ki so precej kritični do njune 39-letne starostne razlike.

Par so prvič opazili skupaj novembra lani, ko sta v med zvezdniki priljubljeno restavracijo Craig's v West Hollywoodu vstopila z roko v roki.

"Kot vsi vemo, se nisem rodila včeraj in kar zanesljivo vem, je, da ni nobenih zagotovil," je Cher odgovorila na Twitterju kritikom.

Edwards je bil pred tem v zvezi z Amber Rose, s katero ima triletnega sina, a sta zvezo razdrla zaradi njegovih številnih skokov čez plot, kar je on tudi priznal.

Cher je bila poročena dvakrat, s Sonnyjem Bonom med letoma 1964 in 1975, z Greggom Allmanom pa med letoma 1975 in 1979.