34-letna britanska zvezdnica krasi naslovnico revije Elle. V reviji je tudi obsežen intervju z njo, v katerem je odkrito spregovorila o tem, kako srečna je v zvezi s športnim agentom Richem Paulom. "Še nikoli nisem bila tako zaljubljena. Obsedena sem z njim," je dejala pevka, ki je prepričana, da se bosta v kratkem poročila in imela otroke.

"Sem srečnejša kot kadar koli. Definitivno si želim več otrok. Po duši sem gospodinja in matriarhinja, stabilno družinsko življenje mi pomaga tudi pri glasbenem ustvarjanju," je dejala zvezdnica.

Pevka je že bila poročena, s poslovnežem Simonom Koneckim sta bila v zvezi vrsto let, skupaj imata tudi devetletnega sina Angela. Leta 2018 sta se tudi poročila – a se isto leto razšla.

S Paulom, s katerim sta par od lanskega poletja, še nista zaročena, čeprav se na njenem prstancu blešči razkošen prstan. "Samo rada imam lep nakit," je pojasnila modni dodatek.

"Daleč najhujši trenutek v karieri"

Adele se želi ustaliti, a trenutno so vse njene misli usmerjene v niz nastopov, ki jih bo jeseni imela v Las Vegasu. V dvorani Colosseum v hotelu Caesars Palace bi morala prve koncerte imeti že januarja letos, a jih je v zadnjem hipu v joku odpovedala. Številni so jo zaradi tega javno kritizirali. Pevka je odpoved koncertov v pogovoru za Elle označila za "daleč najhujši trenutek v njeni glasbeni karieri", dejala je celo, da je bila to "prava sramota".

"Preprosto nisem bila zadovoljna s tem, kar smo pripravili, koncerti niso imeli duše, oder ni bil pravi. Nisem se počutila povezane s prizoriščem, nobene intimnosti ni bilo." Dodala je, da ji je bilo nekaj mesecev zatem zelo težko, predvsem zaradi razočaranja njenih zvestih oboževalcev. "Sram me je bilo pred njimi," je priznala in se jim zahvalila za potrpežljivost.

Pred kratkim je potrdila, da se bodo koncerti v Las Vegasu po novem začeli 18. novembra in trajali do konca marca prihodnje leto. V načrtu ima 32 nastopov. "Želim navdušiti, nič manj kot to. Vmesnih besedil nimam vnaprej pripravljenih, zato bo vse precej nepredvidljivo. Ampak to je moja značilnost. Mislim, da je to pravi korak v moji karieri. Seveda nisem stara 60 let in nisem izdala 20 albumov, a mislim, da bo moja glasba v Las Vegasu dobro delovala," je dejala.

Zatem pa se želi znova umakniti v zasebnost. "Petnajst let sem že na glasbenem prizorišču. Čeprav sem trenutno res uspešna, pa sem najbolj vesela, da sem ves čas živela precej normalno življenje."