Alanis Morissette je te dni videti bolje kot kdaj koli prej, ugotavljajo poznavalci. Foto: EPA
Alanis Morissette je te dni videti bolje kot kdaj koli prej, ugotavljajo poznavalci. Foto: EPA

Dobitnica več grammyjev, ki je 1. junija dopolnila 36 let, in šest let mlajši MC Souleye (njegovo pravo ime je Mario Treadway) sta se poročila 22. maja med majhnim obredom na svojem domu v Los Angelesu, je poročala revija People.

Morissettova podrobnosti o poroki ni razkrila, ko je novico objavila na Twitterju in Facebooku. Zapisala je samo: "Živjo, ljudje! Z veseljem z vami delim novico, da sva se z mojim moškim Souleyem poročila. Navdušena sva nad skupnim potovanjem, na katerega sva se podala."

Glasbenica, ki je leta 1995 zaslovela s pesmijo You Oughta Know, v kateri je obračunala z nekdanjim fantom, pred tem še ni bila poročena, je bila pa že zaročena, in sicer z igralcem Ryanom Reynoldsom, s katerim sta se leta 2007 razšla. Reynolds je zdaj poročen s hollywoodsko lepotico Scarlett Johansson.

Alanisin album Jagged Little Pill, ki je bil njen mednarodni prvenec (prej je kot najstnica izdala dva albuma, ki pa sta izšla samo v Kanadi) in s katerega prihaja omenjena uspešnica, ki jo lahko poslušate v priloženem posnetku, še danes velja za najbolje prodajani prvenec ženske izvajalke v ZDA in najbolje prodajani prvenec vseh časov v svetovnem merilu - prodali so ga v kar 30 milijonih izvodov.