Tako Blanka kot Andreas sta na atletskem svetovnem prvenstvu v Berlinu osvojila zlato medaljo. Foto: EPA
Tako Blanka kot Andreas sta na atletskem svetovnem prvenstvu v Berlinu osvojila zlato medaljo. Foto: EPA
Janica Kostelić
Janica naj se po koncu ljubezenske zveze ne želi vrniti v hrvaško prestolnico, še naprej bo namreč živela na Reki. Foto: MMC RTV SLO

Ta naj bi na atletskem tekmovanju v Berlinu poleg zlate medalje osvojil še Blankino srce. Kot poročajo hrvaški mediji, hrvaška skakalka v višino in norveški metalec kopja v Berlinu nista niti najmanj poskušala skriti ljubezni med njima, temveč sta si naklonjenost izkazovala na vsakem koraku. Blanka ob prihodu v domovino ni želela razkriti ničesar o domnevni zvezi, dejala je le, da je pripravljena na novo ljubezen in da ji ljubezen daje posebno moč tudi za njene športne uspehe.

Janica in Boris ostajata prijatelja
Medtem ko naj bi Blanka spet ljubila, pa je Janica Kostelić, hrvaška smučarka z največ trofejami, potrdila novico, da je njene štiriletne ljubezenske zveze z Borisom Ivančićem konec. Janica in Boris, ki sta se spoznala leta 2005 v Crikvenici, sta se razšla sporazumno, ostala pa naj bi v prijateljskih odnosih. Boris, ki se je izselil iz Janičinega stanovanja na Reki, naj bi že imel novo ljubezen.

Le nekaj mesecev po tem, ko je Janica začela zvezo z Borisom, je prenehala profesionalno smučati, kupila pa je stanovanje na Reki, kjer je odprla svoj kozmetični salon. Kot so dejali nekateri, je bil prav Boris kriv, da je Janica prenehala smučati, zato zdaj ugibajo, ali se bo Janica vrnila na smučišča.