Alicia Keys trenutno koncertira po Evropi. Foto: EPA
Alicia Keys trenutno koncertira po Evropi. Foto: EPA

pevka r'n'b-ja Alicia Keys s svojim dolgoletnim partnerjem pričakuje prvega otroka. Konec leta nameravata tudi pred oltar.

29-letna večkratna dobitnica grammyja se trenutno mudi na turneji po Evropi, naslednji mesec pa jo čaka tudi nastop na trenutno najbolj vročem dogodku - na SP-ju v Južnoafriški republiki. Novica o nosečnosto pevke je v četrtek zvečer poskrbela za veliko presenečenje, kdaj bo prvorojenec/-ka privekal/-a na svet pa Alicia in njen 31-letni zaročenec, producent in pevec Swiss Beatz oz. Kasseem Dean, še nista razkrila.

Konec leta pred oltar
Medtem ko se bo Alicia prvič preizkusila v materinski vlogi, je to za Deana drugi otrok, saj ima iz prvega zakona že enega sina. Dean bo odšel konec tega leta tudi drugič pred oltar. Kot sta razkrila z zaročenko Alicio, si bosta zaobljubi izmenjala na zasebnem obredu le v družbi prijateljev.

Alicia je sicer zadnji album The Element of Freedom izdala konec preteklega leta. Na ameriški poplestvici je zasedel "le" 2. mesto in tako pretrgal niz štirih prvih mest na lestvici. V prvem tednupo izdaji je bila prodaja albuma skoraj polovico manjša od prodaje prejšnjega albuma As I Am iz leta 2007.