Igralka je zaslovela z vlogo v filmu She's the Man. Foto: Reuters
Igralka je zaslovela z vlogo v filmu She's the Man. Foto: Reuters

Bynesova se je v svetu šovbiznisa znašla že kot otrok. Kot najstnica je imela svojo oddajo The Amanda Show, pozneje pa začela dobivati pomembnejše vloge. Filmska uspešnica She's the Man, kjer je nastopila preoblečena v fanta, jo je izstrelila v hollywoodski svet, a hkrati v depresijo. Vse bolj se je začela ukvarjati s svojim videzom, zato je težko prenesla, kako je bila videti kot fant.

Po večletnem zatišju je 33-letna igralka na svojem Instagramu naprej objavila svojo novo tetovažo (srce na levem licu), pozneje pa še fotografijo diamantnega prstana. "Zaročena z ljubeznijo svojega življenja," je zapisala ob fotografiji.

Oba z zaročencem Paulom Michaelom sta pozneje na svojih družbenih omrežjih objavila ultrazvočni posnetek, Michael pa je zraven pripisal: "Otrok v nastajanju." Novica je presenetila mnoge, saj je po spletu zaokrožila le nekaj tednov po tem, ko sta zaročenca preklicala zaroko in jo pozneje ponovno naznanila, piše E! News.

Fotografija je bila kmalu odstranjena iz omrežij. "Medije in javnost prosim, naj Amandi privoščijo nekaj zasebnosti v teh težkih časih," je v izjavi za javnost pojasnil Amandin odvetnik.