Par je bil zaročen od aprila leta 2019. 28-letna Sloane, zmagovalka Odprtega prvenstva ZDA leta 2017, je med obredom nosila razkošno poročno obleko modne hiše Galia Lahav.

Na slavju, ki je potekalo ob morju, je bilo veliko povabljencev, ženin in nevesta pa sta postavila pogoj – za udeležbo so morali biti vsi cepljeni proti covidu-19, poleg tega pa so morali opraviti še dva PCR-testa – enega pred prihodom na Florido, drugega pa nekaj ur pred poroko. Sloane se je na obredu posebej spomnila tudi na svoje stare starše, ki sta lani oba izgubila boj s covidom-19.

"Sočustvujem z vsemi pari, ki so načrtovali poročni obred v teh negotovih časih. Vsi dogovori so se ves čas spreminjali, kar naprej se je bilo treba prilagajati," je dejala tenisačica za revijo People. "A na koncu se je vse srečno izteklo. Vesela sem, da smo obred izpeljali kar se da varno v teh razmerah," je dodala.

32-letni nogometaš, ki je član ekipe Toronto FC, je bil nad svojo ženo navdušen: "Ko sem jo zagledal v poročni obleki, se je čas ustavil. Tega trenutka ne bom nikoli pozabil. Veselim se vsakega dneva, ki ga lahko preživim z njo, saj je obenem tudi moja najboljša prijateljica. Je kaj boljšega od tega?" Sloane je dodala: "Oba imava precej nori službi, najin ritem je izjemen. Lepo je vedeti, da se vedno lahko vrneva domov, kjer uživava v družbi drug drugega."

Sloane ob svojem največjem uspehu – zmagi na Flushing Meadowsu. Foto: Reuters
Sloane ob svojem največjem uspehu – zmagi na Flushing Meadowsu. Foto: Reuters