Schumerjeva in njen partner Chris Fischer sta se maja lani razveselila sina, ki sta mu nadela ime Gene Atell Fischer. Srednje ime je dobil po Amyjinem in Chrisovem prijatelju, komiku Davu Atllu, piše CNN, vendar se to ni obdržalo prav dolgo, saj sta zakonca kmalu ugotovila, da sta naredila napako.

“Ali veste, da sva Genu, najinemu otroku, uradno spremenila ime,” je Schumerjeva v svojem podkastu 3 Girls, 1 Keith vprašala poslušalce. Par je namreč ugotovil, da sinovo prvo in srednje ime, izrečena skupaj (Gene Attell), zvenita kot ameriška izgovarjava besede genitalije. “Zdaj je Gene David Fisher,” je spremembo iskreno pojasnila Amy in dodala, da njunega prijatelja Atlla sprememba ni zmotila, saj otrok zdaj nosi njegovo prvo ime.

Par si želi družino še povečati. Amy se je odločila za postopek umetne oploditve, saj je prvo nosečnost opisala kot eno najtežjih izkušenj v življenju.

Znani kot magnet za nenavadna imena

Tudi Jamie Oliver je eden tistih, ki je svoje otroke poimenoval precej nenavadno – Poppy Honey, Daisy Boo, Petal Blossom, Buddy Bear in River Rocket Blue Dallas. Posmeha je bila deležna tudi Kim Kardashian, ko je svojo hčer poimenovala North West (v dobesednem prevodu Sever Zahod). Spomnimo se tudi indijskega para, ki je svoja novorojena dvojčka poimenoval Corona in Covid. Čeprav so oblasti ime sprejele, razširjena družina pritiska, naj zakonca spremenita ime.