Mitch Winehouse je zakrbljen nad zdravjem svoje hčerke. Foto:
Mitch Winehouse je zakrbljen nad zdravjem svoje hčerke. Foto:

Pevka Amy Winehouse ima težave s pljuči in srcem zaradi pretiranega uživanja cracka in cigaret, je medijem povedal njen oče.

je o svoji problematični hčerki spregovoril v intervjuju za britanski Sunday Mirror. Poleg težav s pljuči ima Amy tudi srčno aritmijo. "Na srečo se bolezen pljuč še ni dobro razvila in je v začetni fazi. Dokler bo kadila crack, bo morala Amy s seboj nositi kisikovo masko," je zatrdil Mitch in dodal, da so ga zdravniki opozorili, da bo izgubila glas, če se bo še naprej drogirala.

"Težava ni v tem, da bo izgubila glas - droga jo bo ubila! Na pljučih že ima trajne rane, zaradi česar jih lahko uporablja le 70-odstotno," trdi pevkin oče.

Nezavestna v svojem domu
Britansko soulpevko so 17. junija prepeljali v bolnišnico v Londonu, potem ko se je onesvestila v svojem domu. Na srečo je bila takrat pri njej asistentka njenega menedžerja, ki ji je takoj priskočila na pomoč. V bolnišnico jo je odpeljal prav njen oče.

V britanskem tisku se že več mesecev pojavljajo pevkine fotografije, ko sredi noči bosa tava po londonskih ulicah, z modricami po rokah, razmršenimi lasmi in izgubljenim pogledom. Kljub vsem škandalom pa se njen zadnji album Back to Black še naprej odlično prodaja.