Ana in Adam sta s prekinitvijo skupaj od leta 2009. Foto: EPA
Ana in Adam sta s prekinitvijo skupaj od leta 2009. Foto: EPA

Pri vsakoletnem izboru športno-zabavnega portala Total Pro Sports so ju označili kot uspešno dvojico, ki naj bi bila med športniki tudi najprivlačnejša.

V uredništvu omenjenega portala so čestitali Adamu, da mu je uspelo osvojiti srce lepotice, kakršna je Ana, saj naj bi bil že to zavidanja vreden življenjski uspeh.

Par se je spoznal leta 2009 v Avstraliji, kjer sta skupaj snemala oglas za ure Rolex. Hitro sta začela romanco, se po enem letu razšla, pred kratkim pa sta se spet našla. Ana je doslej v svoji karieri zaslužila 9,1 milijona dolarjev, Adam pa približno dvakrat toliko.

Lepa Marija in njen Saša
Med "top 5" športnih parov sta se uvrstila tudi Marija Šarapova in Saša Vujačić, ruska teniška lepotica in slovenski košarkar srbskih korenin. Toda zanj pri Total Pro Sports ne poznajo usmiljenja, saj so napisali, da je v primerjavi z Marijo precej ... no, ne najlepši.

Marija in Saša, oba sta doslej zaslužila skoraj po 20 milijonov dolarjev, naj bi se poročila novembra letos. Visoka svetlolaska nosi na roki zaročni prstan, vreden četrt milijona dolarjev.