Par se je marca 2018 razveselil sina. Foto: Reuters
Par se je marca 2018 razveselil sina. Foto: Reuters

Par, ki trenutno živi v ZDA, njun drugi dom pa je Majorka, pravi, da si želi imeti, kolikor je le mogoče tiho, skorajda "normalno" zakonsko življenje.

Ravno iz tega razloga se tudi trudita, da bi svoje zasebno življenje in življenje sina, ki se jima je rodil marca 2018, kolikor je le mogoče skrila od oči javnosti. Izjemo sta naredila ravno za modno biblijo in privolila v fotografiranje na eni izmed plaž na Majorki, odgovorila pa sta tudi na nekaj vprašanj. "Sprva sem bil kar malo živčen," je Schweini pojasnil na fotografiranju. "Čeprav si je te trenutke seveda lažje deliti. Za takšno revijo, kot je Vogue, je pa to že skorajda privilegij."

Drug drugega vedno podpirata

"Če najdeš osebo, s katero si želiš preživeti vse življenje, imaš seveda drug drugega rad, a hkrati je zelo pomembno tudi spoštovanje, razumevanje in komunikacija." Pravita, da gre zelo pogosto za kompromise, ki jih je včasih preprosto najti, spet drugič pa je zanje treba trdo delati. "Pomembno je, da se vedno znova spomniš na spoštovanje in ljubezen," je razložila Ana.

Oba sta vajena veliko potovanj in tega, da sta oddaljena od svojih korenin, kar ju pogosto pripelje do skrajnosti - tako fizične kot psihične, zato je dober odnos še toliko pomembnejši. "Drug drugega podpirava že s tem, da veva, s čim se spoprijema drugi, oba razumeva, kaj je to predanost."

Doma ne opredeljujeta kot kraja, ampak jima dom pomeni njuna družina. "Zame je dom tam, kjer sta Ana in najin sin," je razložil Schweinsteiger.

Nekdanja teniška zvezdnica Ana Ivanović in Bastian Schweinsteiger, ki trenutno igra za ameriško ekipo Chicago Fire, sta se poročila julija leta 2016, par sta od leta 2014, marca 2018 pa sta dobila prvega sina.