Angelina naj bi se po poročanju njenih agentov kmalu preizkusila v vlogi slavne Kleopatre. Foto: Reuters
Angelina naj bi se po poročanju njenih agentov kmalu preizkusila v vlogi slavne Kleopatre. Foto: Reuters

Čeprav biografija Angeline Jolie, ki jo je napisal Andrew Morton, še ni objavljena, knjiga o zapeljivi igralki že dviguje veliko prahu. Avtor znanih biografij o princesi Diani, Tomu Cruisu in Moniki Lewinsky je tako odkril, da je Angelina rada zapeljevala poročene moške - hodila naj bi kar s šestimi poročenimi moškimi, med katerimi je bil tudi Ethan Hawke, ki je bil v tistem času poročen z Umo Thurman.

Zveza med Angelino in Ethanom, ki sta se spoznala na snemanju filma Taking lives, ni trajala dolgo, saj se je igralec zapletel v zvezo s kanadsko manekenko Jen Perzow. Hawkovi skoki čez plot so kmalu zatem presedli Umi Thurman, zato se je par kmalu tudi ločil.

Angelina v postelji z Mickom
Poročali smo že, da je drugi poročeni zvezdnik, s katerim je Angelina skočila v posteljo, bil tudi Mick Jagger. Igralka, ki naj bi kmalu upodobila zgodovinsko zapeljivko Kleopatro, naj bi čarom glasbenika, ki je bil takrat v zakonu z Jerry Hall, podlegla leta 1997 na snemanju videospota Anybody Seen My Baby.

Mnogi kljub zanikanju igralkinega zdajšnjega partnerja Brada Pitta in igralke same menijo, da je bila Angelina v zvezi z igralcem, še ko je bil poročen z Jennifer Aniston.