Angelina na oktobrski naslovnici revije Vanity Fair. Foto: Vanity Fair
Angelina na oktobrski naslovnici revije Vanity Fair. Foto: Vanity Fair

Hollywoodska igralka krasi naslovnico oktobrske izdaje revije, za katero je razkrila nekaj podrobnosti iz svojega življenja. Angelina je zanikala ponavljajoče se govorice, da se z Bradom nameravata poročiti: "Ne obstaja nič takega."

Morda gre iskati razlog za to, da se ne poročita, v zasedenem urniku Angeline in Brada. Igralka je trenutno namreč polno zasedena z urejanjem podrobnosti filma V deželi krvi in medu (In the Land of Blood and Honey), ki je nastal pod njeno režisersko taktirko: "Nikoli se nisem počutila toliko izpostavljeno, celo kariero sem se skrivala za besedami drugih, zdaj pa jaz govorim."

V veliko pomoč je Joliejevi tudi Brad, ki pa, kot pravi Angelina, ni najboljši kritik, ker je težko zahtevati sodbo od osebe, ki te obenem ljubi.

In kdaj se je Angelini rodila ideja o scenariju za nov film, ki govori o ljubezni med srbskim vojakom in muslimanskim dekletom: "Bila sem bolna in dva dni sem bila v stanovanju v Franciji izolirana, proč od otrok, proč od vsega. Bila sem sama, nisem gledala televizije, nisem brala časopisov ... Začela sem pisati."