Angelina se je želela opravičiti Jennifer zaradi svojih dejanj, a ta o opravičilu ni želela ničesar slišati. Foto: Reuters
Angelina se je želela opravičiti Jennifer zaradi svojih dejanj, a ta o opravičilu ni želela ničesar slišati. Foto: Reuters
Angelina Jolie in Brad Pitt
Angelina Jolie in Brad Pitt sta se zaljubila na snemanju filma Gospod in gospa Smith.
Angelina in Brad z otroki
Se bo družina še večala? Foto: EPA

Čeprav je Brad Pitt ves čas med snemanjem filma Gospod in gospa Smith zatrjeval, da sta z Angelino le dobra prijatelja, so mediji že takrat namigovali, da se med njima pletejo romantična čustva.

"Nimajo vsi otroci možnosti, da vidijo, kako so se njihovi starši zaljubili."

Jennifer ni želela pozabiti Angelininih dejanj
Angelino naj bi vsa ta leta pekla vest, ker je pred očmi vsega sveta Jennifer ukradla moža, zato je potem, ko je pomotoma razkrila resnico, poklicala zvezdnico serije Prijatelji, da bi se ji opravičila. Dramatičen preobrat pa naj bi se zgodil, saj je Jennifer zavrnila opravičilo, Brad pa naj bi bil zdaj v skrbeh, da bi na dan prišle vse stare zamere.

Angelina se namreč ni posvetovala s svojim partnerjem, preden je poklicala njegovo nekdanjo ženo. "Angelina se je želela odkupiti in se Jennifer opravičiti za vse, kar je naredila. Tako bi lahko zakopali bojno sekiro," pravijo Angelinini prijatelji. Jenniferini prijatelji pa poznajo seveda drugačno različico zgodbe: "Jennifer ni videla pomena v tem, da bi oprostila ženski, ki ji je ukradla moža. Naj le vsi vedo, da je bila prav Angelina tista, ki je bila kriva za razpad zakona."

Načrtujeta že nov naraščaj?
Brad Pitt in Angelina Jolie imata v svoji družini že šest otrok, tri posvojene, zdaj pa naj bi začela razmišljati že o novem "dodatku" v svoji družini. "Vem, da se nekaterim ljudem zdi nenavadno, da skoraj vsako leto dobiva novega otroka, a vse to je del najinega načrta. Vedno poskrbiva, da se nov otrok navadi življenja v naši veliki družini, šele potem pa se pogovoriva in se odločiva o novi posvojitvi," je dejala zvezdnica, ki trenutno žanje pohvale v novem filmu Clinta Eastwooda.

T. P.