Bo Brad sploh prišel do izraza ob bleščeči ogrlici? Foto: EPA
Bo Brad sploh prišel do izraza ob bleščeči ogrlici? Foto: EPA
Jennifer Aniston
Jen je lani za Oskarje izbrala tak videz. S čim bo privabljala pozornost letos? Foto: EPA

Da, prav ste prebrali. Ena najlepših žensk na svetu zadnje dni drvi po vsej državi, od Los Angelesa do New Yorka, in obiskuje zlatarne, v katerih prodajajo najdražji nakit, kar obstaja.

Zamislila si je namreč, da želi na rdeči preprogi na noč oskarjev prihodnjo nedeljo zasijati v ogrlici iz diamantov, ki je vredna neverjetnih 20 milijonov ameriških dolarjev. Ker pa so taki kosi nakita izredno redki, modni strokovnjaki dvomijo, da ji bo uspelo najti tako "čudo".

Cilj: "Pomendrati" Bradovo nekdanjo
Kot poročajo ameriški mediji, želi Angelina, ki je nominirana za najboljšo žensko igralko za vlogo v drami Zamenjan, na Oskarjih zasenčiti vse druge igralke, predvsem pa ima v mislih eno - nekdanjo Bradovo ženo Jennifer Aniston, ki naj bi prav tako prišla na prireditev. Neki Angelinin prijatelj je dejal: "V nedeljo želi zagotoviti, da bodo vse kamere in vsi fotoaparati obrnjeni k njej in ne k Jennifer."

Danica: Jennifer je prestara
Še pred dnem, ki predstavlja vrhunec za filmsko industrijo, je Angie že dosegla majhno zmago - ameriška dirkaška zvezda serije indy, lepotica Danica Patrick, je dejala, da bi raje videla, da jo v filmu o njenem življenju igra Angelina in ne Jennifer Aniston.

"Angelina bi bila odlična, saj se je že večkrat izkazala v akcijskih filmih. Jennifer ne bi bila primerna že zaradi starosti, saj vsi vemo, da ima na 'računu' kar nekaj let več od mene."

A. P.