Brazilska lepotica že razmišlja o vrnitvi na modne piste. Foto:
Brazilska lepotica že razmišlja o vrnitvi na modne piste. Foto:

Brazilska lepotica, ki je poleg Gisele Bündchen in Adriane Lime, ena najbolj zaželenih manekenk sveta, se je odločila, da modno pisto za nekaj časa postavi na stranski tir. Skupaj s svojim življenjskim spremljevalcem Jamijem Mazurjem sta, po besedah novopečene mamice, obenemela, ko je mala princesa privekala na svet: "Vsem našim prijateljem in družini sporočamo, da se je mala Anja Louise Ambrosio Mazur rodila zdrava, porod je potekal brez kakršnih koli zapletov."

27-letnica je na začetku nosečnosti dejala, da bo svet mode postavila na stranski tir za celo leto, toda že med nosečnostjo je demantirala to izjavo, saj je v visoki nosečnosti pozirala v seksi spodnjem perilu. Zdaj pa ima angelska lepotica željo, da se novembra pojavi na modni reviji Victoria's Secret v New Yorku. Ta želja se bo Brazilki zagotovo izpolnila, saj ne dvomimo, da se bo z lahkoto rešila odvečnih kilogramov, ki jih je pridobila med nosečnostjo. Alessandra, ki je tri leta v zvezi z Mazurjem, pa za zdaj ne govori o poroki.

Angelske lepotice v resnih zvezah
Angeli Victoria's Secret, brazilske lepotice Alessandra, Gisele in Adriana so se odločile, da je čas za umiritev. Adriana Lima se bo junija prihodnje leto poročila s srbskim košarkarjem Markom Jaričem, Gisele Bündchen je v resni zvezi s Tomom Bradyjem, Alessandra Ambrosio pa je prva izmed njih postala mama. Katera bo naslednja?

D.S.