Foto:
Foto:
Laetita Casta

Zadnje čase je štorklja zasedena predvsem v modnem svetu. Potem ko je Heidi Klum pred kratkim sporočila, da bo že četrtič postala mamica, je svet obšla novica, da bosta kmalu postali mami tudi Laetitia Casta in Adriana Lima. Prva naj bi svojega tretjega otroka povila avgusta. 31-letna Laetitia ima dva otroka, sedemletno deklico Sahteene je rodila v zvezi s fotografom Steephanom Sednaouiem, medtem ko je dvoletni sin sad ljubezni s trenutnim partnerjem, igralcem Stefanom Accorsijem.

Še dve poroki
Svetovni mediji pa zadnje dni pišejo predvsem o nosečnosti brazilske lepotice Adriane Lime, ki se je pred kratkim poročila s srbskim košarkarjem Markom Jarićem. Zaljubljena zakonca novice še nista potrdila, so pa o Adriani nosečnosti spregovorili njeni prijatelji: "Adriana in Marko sta tako zaljubljena, da komaj čakata, da dobita novega družinskega člana. Ona je veselo novico sporočila svoji družini in nam, prijateljem."

Medtem ko je Adriana zaposlena z delom v ZDA (nekaj dni nazaj je namreč promovirala nov parfum modne hiše Victoria’s secret), pa se Marko mudi v Srbiji, kjer po besedah prijateljev išče lokacijo za eno izmed porok, ki jo bodo uprizorili v Markovi domovini, medtem ko naj bi drugo poroko imeli v Braziliji. Marko in Adriana, ki sta se na skrivnem poročila na dan zaljubljencev, sta se namreč odločila, da bosta poroko ponovila tako v ženinovi kot nevestini domovini.

Nekaj fotografij Adriane Lime s promocije novega parfuma, si lahko ogledate spodaj.

D. S.