Ariana Grande. Foto: AP
Ariana Grande. Foto: AP

Page Six je prejšnji teden potrdil, da sta igralca v zvezi že več mesecev, potem ko sta se spoznala v Londonu na snemanju prihajajočega filma Jon M. Chuja Wicked.

Na fotografiji iz marca je videti igralsko zasedbo, kako proslavlja oskarja Michelle Yeoh, 31-letni Slater pa objema 30-letno popzvezdnico, ki je bila sicer takrat tudi sama še poročena.

Ethan Slater na podelitvi tonyjev. Foto: IMDB
Ethan Slater na podelitvi tonyjev. Foto: IMDB

Le nekaj dni, preden je prišla na dan romanca med Ariano in Slaterjem, so mediji poročali, da se pevka po dveh letih ločuje od svojega moža Daltona Gomeza.

Vir, blizu para, je za Page Six povedal, da sta živela ločeno od januarja, a da ostajata v prijateljskih odnosih. Gomez, nepremičninski agent, je celo odpotoval v London v poskusu, da bi rešil zakon, a neuspešno.

Čeprav naj bi Gomeza ločitev močno prizadela, TMZ poroča, da je že kmalu po razhodu začel hoditi na zmenke.

"Zapustil družino"

Naj pa bi bila po drugi strani Slaterjeva žena poponoma nepripravljena na novico, da se njen mož dobiva z Ariano. “Grozno je. Parček sta bila še iz srednje šole. Otroka imata! Popolnoma je sesuta," so povedali viri, ki vztrajajo, da v zakonu ni škripalo.

Vir je za TMZ še povedal, da se Lilly Jay počuti, da je njen mož "izdal in zapustil družino", da bi bil z Ariano. Jay in Slater, ki sta novembra lani praznovala deseto obletnico zveze, sta se poročila leta 2018, lani pa se jima je rodil sin.