Foto:
Foto:

Na poročni dan je dobitnica oskarja izgledala še posebej elegantno, saj je za njeno obleko poskrbel italijanski modni stilist Giorgio Armani.

Zaljubljenca sta se poročila na italijanskem otočku Capri, ki je v zadnjem času med zvezdniki izredno priljubljen. Dobitnica oskarja je najpomembnejši da svojega življenja izrekla v beli satenasti obleki, ki se je vlekla do tal, z rokavicami in čevlji, ki so prilegali k obleki.

Njen izbranec, ki je 14 let mlajši, je bil tudi oblečen izbrano - izbral je tradicionalno moško obleko s srajco z manšetami in kravato z zelo majčkemini pikicami. Giorgio Armani se je posebej potrudil in za to svečano priložnost oblekel tudi priče in družice.

Mladoporočenca sta se spoznala pred enim letom, ko je Chris v neki restavraciji sprejel naročilo znane igralke. Kmalu potem sta se začela videvati in kljub razliki v letih sta se po nekaj mesecih odločila za poroko. Civilno poroko sta imela junija v Santa Barbari, pred enim tednom pa sta poročila še na Capriju. Za oba je to prvi zakon.