Ashley Benson je pripravljena na sprehod do oltarja. Pred 33-letno igralko, znano tudi po svoji vlogi Hanna Marin v seriji Ljubke lažnivke (Pretty Little Liars), je pokleknil njen 10 let starejši fant Brandon Davis.

Naftni dedič – vnuk naftnega tajkuna Marvina Davisa, ki je svoje bogastvo zgradil z donosnimi vlaganji v nafto, zabavno industrijo in nepremičnine – je veselo novico naznanil na družbenih omrežjih. Objavil je namreč fotografijo velikanskega zaročnega prstana, ki ga je namenil "ljubezni svojega življenja". Tudi zvezdnica je svoje sledilce obvestila o pomembnem koraku v njenem življenju in svojega bodočega moža oklicala za svojega najboljšega prijatelja, poroča E!News.

Par je govorice o romanci prvič sprožil letošnjega januarja, ko so ju opazili sedeti ob igrišču na košarkarski tekmi. Mesec pozneje sta svojo zvezo tudi potrdila.

Benson, ki svoja razmerja rada ohranja zasebne, so v preteklosti romantično povezovali tudi z raperjem G-Eazyjem. Pred tem je med drugim dve leti hodila z igralko in manekenko Caro Delevingne. Pred časom naj bi se nekaj pletlo med Davisom in zvezdo serije The O.C. Mischo Barton, pa tudi med njim in Paris Hilton.