Ameriška igralka Ashley Olsen in njen mož Louis Eisner, ki sta se na zasebni slovesnosti poročila lani decembra, sta novopečena starša. Viri blizu para so delili, da naj bi že pred nekaj meseci na svet prijokal njun prvi otrok. Sinčku, ki naj bi se rodil v New Yorku, sta zakonca nadela ime Otto, oba pa naj bi bila navdušena nad novim članom družine, poroča TMZ.

Začetki zveze 37-letnice in njenega tri leta mlajšega srčnega izbranca, ki nosečnosti nista javno razkrila, naj bi segali v oktober leta 2017, a tako umetnik kot tudi zvezdnica o svojem razmerju nista spregovorila javno. Avgusta 2018 je fotografski objektiv ujel, kako sta se z roko v roki sprehajala v Los Angelesu, leta 2019 so se začele porajati govorice o zaroki, ker so ljudje na enem izmed njunih zmenkov opazili prstan na njenem levem prstancu.

Čez leta sta sicer uspešno ohranjala zasebnost, le občasno sta svojo romanco postavila pod žaromete – leta 2021 je 34-letnik na svojih družbenih omrežjih delil fotografijo svoje partnerke, istega leta sta kot par debitirala na rdeči preprogi.

Olsen in njena sestra dvojčica Mary-Kate, ki sta v otroških letih igrali v seriji Polna hiša (Full House), skupaj pa sta ustanovili tudi modno znamko The Row, sta pred nekaj leti delili, da že od nekdaj svoja osebna življenja ohranjata stran od oči javnosti. "Vzgojeni sva bili v diskretni osebi," je Mary-Kate leta 2021 povedala za i-D.