Da pričakujeta naraščaj, sta 35-letnica in štiri leta starejši Christopher French na družbenih omrežjih napovedala lanskega septembra. Kmalu sta objavila tudi dokumentiranje razkritja spola prvega otročička – torta je z rožnato barvo razkrila, da bosta dobila deklico. "Letošnje leto je bilo težko. Za toliko ljudi. Vzponi in padci ter čustveni vlakec smrti. Mislim, da je bil ta dan moj daleč najljubši dan do zdaj! Jokala sem od sreče," je takrat zapisala ob objavi.

Poznana je predvsem po svoji vlogi Sharpay Evans v Gimnazijskem muzikalu (High School Musical). Foto: EPA
Poznana je predvsem po svoji vlogi Sharpay Evans v Gimnazijskem muzikalu (High School Musical). Foto: EPA

Svojim oboževalcem je pevka med nosečnostjo večkrat postregla s fotografijami in delila svoje navdušenje nad tem, da bo postala mama, še pred kratkim pa je fotografijo že velikega trebuščka pospremila z besedami: "Je že luč mojega življenja."

Obisk štorklje je paru prinesel deklico, z oboževalci pa sta zakonca poleg črno-bele fotografije delila tudi posebno ime, ki sta ji ga dala. Novorojenko sta namreč poimenovala Jupiter Iris.

Poročila sta se leta 2014, preden sta na svetu pozdravila novo članico, pa sta si nekaj let vzela predvsem zase. Tisdalova je v preteklosti v nekem intervjuju dejala, da so jo po poroki številni zasuli z vsiljivimi vprašanji o tem, kdaj misli zanositi. "Želela sem biti sebična in Chrisa še nekaj časa imeti le zase," je pojasnila in dodala, da na tak korak takrat še ni bila pripravljena.