Ashton in Demi kar sijeta, ko sta skupaj. Foto: Reuters
Ashton in Demi kar sijeta, ko sta skupaj. Foto: Reuters
Ashton Kutcher in Kevin Costner
Združila sta moči v filmu Varuh. Foto: Reuters
Demi Moore
Kdaj bomo tudi Demi spet lahko videli v kakšni glavni vlogi? Foto: EPA

Ashton, zvezdnik prihajajočega filma Varuh, v katerem je združil moči s Kevinom Costnerjem, je še vedno do ušes in čez zaljubljen v temnolaso Demi, ki je 15 let starejša od njega.

"Zakonsko življenje je super, a sploh se ne počutim kot vezani moški. Vse skupaj je malo čudno." Ashton je nadaljeval: "Pa saj se sploh ne moreš počutiti poročenega - lahko samo čutiš, da si zaljubljen, in to je nekaj najlepšega v življenju. S svojim izbrancem lahko deliš vse, od strahov, upanj in načrtov, in to je neverjetno."

Zdaj zasanjani igralec, ki je znan tudi po norčavih idejah iz MTV-jeve serije Punk'd, v kateri je za nos vlekel znane in manj znane zvezdnike, je še dodal: "Med nama z Demi ni nobenih ovir. Želim si, da bi bilo čim več ljudi tako stoodstotno povezanih, kot sva midva. Bolj se bomo imeli radi, več miru bo na svetu."

Demi, Ashton in Bruce - najboljši par
Mnogi opravljivci so paru zaradi velike strarostne razlike napovedovali kratek rok trajanja, a kot kaže je njuna ljubezen vsak dan trdnejša. Za Demi, ki je najbolj znana po filmih Duh, Nespodobno povabilo, Razkritje, Striptiz, G.I. Jane in drugih, je to že tretja poroka.

Med letoma 1980 in 1984 je bila poročena s Freddiejem Moorom, od katerega ji je ostal le priimek. Nato je našla srečo v objemu igralskega zvezdnika Brucea Willisa, s katerim imata tri hčere: Rumer, Scout LaRue in Tallulah Belle. Z Bruceem sta ostala prijatelja tudi po ločitvi leta 2000 in pogosto je Demi mogoče videti z Ashtonom pod eno in Bruceom pod drugo roko.

Demi in Ashton sta na svojo poroko povabila okoli sto svatov, med njimi so bili tudi Ashtonov najboljši prijatelj in soigralec iz tv-serije Ta nora sedemdeseta Wilmer Valderrama in Demijina tesna prijateljica, prav tako igralka Lucy Liu.