Kljub precejšnji razliki v letih sta odkrila recept za zakonsko srečo. Foto: EPA
Kljub precejšnji razliki v letih sta odkrila recept za zakonsko srečo. Foto: EPA
Bruce Willis
Z novim možem svoje nekdanje žene je v prijateljskih odnosih. Foto: EPA

Tako vsaj pravi 28-letni Kutcher in dodaja, da ima njuno razmerje zdaj "še vedno toliko energije kot prej, a še več globine". Za revijo Parade je lepi igralec povedal, da se s svojo 43-letno ženo s težavami pač spopadata drugače in se ne prepirata: "Skregala sva se samo enkrat, in to v prvih treh mesecih, ko sva se spoznala, od takrat pa nikoli več." S problemi se soočita, preden postanejo spori, je še povedal.

Prijateljstvo z Bruceom Willisom
Kutcher pravi, da nikoli ni poskušal spremeniti svoje žene, ona pa ne njega, ponosen pa je tudi na prijateljsko razmerje z Demijinim nekdanjim soprogom Bruceom Willisom. Zaveda se, da ni njegov tekmec in da je to, da se dobro razume z njim, zelo pomembno za njihovo srečo.

Moorova ima z Willisom tri hčerke - 18-letno Rumer, 15-letno Scout in 12-letno Tallulah, ki jih ima Ashton za svoje otroke. "Nikogar ne bi mogel ljubiti bolj kot teh treh deklet in njihove mame," se je raznežil. Tudi lastne hčere ne bi mogel ljubiti bolj, trdi. Na vprašanje, ali z Moorovo načrtujeta otroka, je odgovoril, da že imata tri otroke in da bosta pač videla, če bosta dobila še kakšnega.