Zaročila sta se po dobrem letu razmerja. Foto: EPA
Zaročila sta se po dobrem letu razmerja. Foto: EPA

Sanjska zaroka je doletela tudi Avril Lavigne. Govorice, da je kanadska pevka v zvezi z ameriškim glasbenikom Modom Sunom, so zaokrožile lanskega februarja, na rdeči preprogi pa sta se septembra prvič sprehodila kot par. Zaljubljenca pa sta na družbenih omrežjih zdaj naznanila, da se bosta poročila.

"Ko sva se spoznala, sem vedel, da si prava. Skupaj bova do konca svojih dni," je ob seriji fotografij zapisal 35-letnik in razložil, da je nekoč sanjal o tem, da je glasbenico zaprosil v Parizu, ta pa je privolila. "Da! Ljubim te za vedno," pa je v francoščini Lavigne zapisala v svoji zaročni objavi. Mod Sun, s pravim imenom Derek Ryan Smith, se je tako za zaroko 27. marca odločil kar v mestu luči.

37-letnica jo je v pogovoru za revijo People oklicala za "popolno in romantično", v vsakem pogledu pa je ugodila njenim željam. "Bila sva na ladji na reki Seni. Imela sva violinista, šampanjec in vrtnice. Bilo je, kot da je čas obstal in sva v tistem trenutku obstajala samo midva," je povedala in pristavila, da je bila zaroka popolno presenečenje. Njeno roko zdaj krasi po meri narejen prstan v obliki srčka, ki ima vgravirane besede "Živjo, ikona" (Hi, Icon) – prve besede, ki ji jih je izrekel.

Že od prvega trenutka se je počutila, kot da ga pozna že od nekdaj

"Vedela sem, da imava močno, neustavljivo povezavo od prvega tedna, ko sva pisala in delala skupaj v studiu," je priznala glasbenica, ki je izbranca spoznala, ko je ustvarjala svoj najnovejši album Love Sux, napredek njunega razmerja pa opisala kot "naravnega". Par že komaj čaka, da stopi pred oltar in začneta načrtovati skupno življenje.

"Dober občutek je imeti nekoga, ki ti pomaga praznovati dobre čase, te drži v objemu med težkimi in je ob tebi tudi med vmesnimi trenutki," je še priznala zvezdnica, ki je bila leta 2006 sicer tri leta poročena s pevcem zasedbe Sum 41 Deryckom Whibleyjem, 2015 pa se je po dveh letih zakona ločila od Chada Kroegerja, pevca skupine Nickelback.