Avril se je iz upornice brez razloga prelevila v pravo princesko. Foto: EPA
Avril se je iz upornice brez razloga prelevila v pravo princesko. Foto: EPA
Avril Lavigne in Bruce Willis
Na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu je z Bruceom Willisom predstavila film Over the Hedge. Foto: EPA

Rockerica in nekdanja upornica sovraži vse nedovoljene substance in trdi, da sama nikoli ni poskusila nobene izmed njih.

"Prav ponosna sem nase, da sem se jim uprla, saj sem 100-odstotno proti drogi. Še več, z ljudmi, ki imajo težave z mamili, se nočem niti družiti."

Avril, ki je v prihajajočem animiranem filmu Over the Hedge glas posodila oposumu, je prepričana, da je pred njo uspešna filmska kariera in da se ne bo ozirala na negativne kritike ali mnenja ljudi.

Jo je petje že minilo?
Mlada zvezdnica, katere debitantski album Let Go je dosegel šestkratno platinasto izdajo, se je celo tako vrgla v igralske vode, da je mogoče, da bo petje povsem opustila. "Pojem že od 16. leta, zato me je to začelo že rahlo dolgočasiti. Želim si poskusiti tudi kaj drugega," je dejala miniaturna Avril, ki je zaslovela s skladbama Complicated in Sk8er Boy.

Najraje bi se preskusila v kakšni temačni drami ali resnih filmih, kjer je treba pokazati različna čustva. "Želim si zaigrati na primer v filmu, kot je Nore in svobodne (Girl, Interrupted)." Je to namig za kakšnega producenta?