Slovi po številnih tetovažah. Foto: AP
Slovi po številnih tetovažah. Foto: AP

Med obiskom avstralske zahodne obale naj bi Postu Malonu zavrnili vstop do bara na strehi hotela QT Perth. Razlog naj bi tičal v njegovih številnih tetovažah, ki naj ne bi ustrezale tamkajšnjim standardom oblačenja. Pravilnik namreč prepoveduje žaljive telesne poslikave ter tetovaže na obrazu in vratu, 27-letnik pa je znan po tem, da je tudi tam tetoviran. "Še nikoli nisem doživel česa takega," je dejal ameriški raper.

Petzvezdična nastanitev se mu je za odslovitev sicer že opravičila. "Pri QT-ju se trudimo, da sprejmemo vsakogar in proslavljamo edinstvenost vsakega posameznika," so zapisali v izjavi in dodali, da je hotel po tem znan že več let. Krivo naj bi bilo zunanje varnostno osebje, ki ni ravnalo pravilno. "Za to prevzemamo polno odgovornost, prizadetim posameznikom se iskreno opravičujemo," so še napisali, poroča Billboard.

Noč je bila sicer za glasbenika, ki je imel na stadionski turneji po Avstraliji skupine Red Hot Chili Peppers vlogo predskupine, še mlada. Potem ko so ga tam zavrnili, se je odpravil v bližnji bar na strehi, se tam družil z oboževalci in jim celo kupil pijačo.